AKTUALNI DOGODKI

MESEČNA KLUBSKA SREČANJA

Klubska srečanja potekajo v prostorih  DANFOSS TRATA, LJUBLJANA, Ul. Jožeta Jame 16,  od 18.30 do 21.30. Več o klubskih srečanjih.

Prvo letošnje srečanje bo mednarodno obarvano: 14. januarja 2019 vabljeni na raziskovanje Umetnosti participativnega vodenja (18.30 – 21.30, Danfoss Trata).
Gre za metode in pristope vodenja, ki obsegajo vse ravni, od osebne do Sistemske; vključujoč osebne prakse, dialog, moderatorstvo in soustvarjanje novega. Srečanje bo vodila hrvaško-slovenska ekipa: Adrijana Strnad, Blanka Lasić, Miljenka Plazonić Bogdan, Petra Založnik. Delovni jezik bo tokrat hrvaščina s slovenskim prevodom po potrebi.

Več o mesečnih srečanjih, ki so odprta za vse – člane in nečlane društva.

UVODNA DELAVNICA

letošnja uvodna moderatorska delavnica, ABC moderiranjaosnovne tehnike in veščine vodenja skupinskih procesov bo  okviru svetovnega tedna moderiranja,  v četrtek, 10. oktobra 2019 (od 9. do 17. ure) v prostorih Zavod Mladi zmaji Zalog, Zaloška 220, Ljubljana.

Opomba 9. 9. 2019: Zaradi velikega števila prijavljenih smo razpisali še en termin in sicer 9. 10. 2019. Vsi, ki ste se registrirali od 4.9. dalje imate možnost udeležbe na dodatnem terminu 9. 10.