AKTUALNI DOGODKI

MESEČNA KLUBSKA SREČANJA

Klubska srečanja potekajo v prostorih  DANFOSS TRATA, LJUBLJANA, Ul. Jožeta Jame 16,  od 18.30 do 21.30. Več o klubskih srečanjih.

Prvo letošnje srečanje bo mednarodno obarvano: 14. januarja 2019 vabljeni na raziskovanje Umetnosti participativnega vodenja (18.30 – 21.30, Danfoss Trata).
Gre za metode in pristope vodenja, ki obsegajo vse ravni, od osebne do Sistemske; vključujoč osebne prakse, dialog, moderatorstvo in soustvarjanje novega. Srečanje bo vodila hrvaško-slovenska ekipa: Adrijana Strnad, Blanka Lasić, Miljenka Plazonić Bogdan, Petra Založnik. Delovni jezik bo tokrat hrvaščina s slovenskim prevodom po potrebi.

Več o mesečnih srečanjih, ki so odprta za vse – člane in nečlane društva.

NADALJEVALNA DELAVNICA

Prva letošnja nadaljevalna moderatorska delavnica, Moderator v akciji, bo že 18. – 19. januarja 2019; v Ljubljani. Delavnica zagotovo bo; skrajni rok za prijave pa je že 8. 1. 2019 (zato da vsi udeleženci pravočasno prejmejo moderatorska navodila za svoje vloge na delavnici).

ZBOR ČLANOV 9. 3. 2019

Naš naslednji redni zbor članov bo 9. marca 2019 (sobota); od 10.00 h do 15.00 h; obsegal pa bo dva večja sklopa (in vmesno malico):

(1) Izkušenjsko učenje novih pristopov in metod: tokrat oblikovalsko razmišljanje (design thinking), aplicirano na naš konkreten skupni izziv (vodi: Ana Kyra Bekš)
( ) Druženje ob lahkem obedu (časti društvo)
(2) Pogled nazaj (2018) in naprej (2019) – poročila in programski načrti

Pogoj za soodločanje na zboru je plačana članarina za 2019 (22 EUR).

EVROPSKA KONFERENCA IAF

Med 2. in 4. majem 2019 bo letos v Milanu evropska konferenca IAF (mednarodne zveze moderatorjev). Poslovni model je tokrat »prijavljencem prijazen« (cena občutno nižja kot predhodna leta); prav tako nam je blizu tudi lokacija – zato vabimo k prijavam. Naslednja konferenca bo šele 2021.