AKTUALNI DOGODKI

MESEČNA KLUBSKA SREČANJA:

Klubska srečanja potekajo v prostorih  DANFOSS TRATA, LJUBLJANA, Ul. Jožeta Jame 16,  od 18.30 do 21.30. Več o klubskih srečanjih.

PRETEKLI DOGODKI IN PROJEKTI:

• 2. do 8. oktober 2016 je potekalo Mednarodno srečanje praktikov moderiranja – z vrhunskimi moderatorji iz skupnosti Art of hosting, Vpogled v bogato žetev TUKAJ.

• april – december 2016: Projekt ZELENA LJUBLJANA = Mesto, kjer vsak svoj prostor najde — partnerski projekt več organizacij z namenom opolnomočenja brezposelnih mladih v Ljubljani po metodi pozitivnega poizvedovanja (Appreciative Inquiry) in oblikovanja vizije razvoja Ljubljane po meri njenih prebivalcev.  Rezultate intervjujev pozitivnega poizvedovanja smo poželi — strnili v skupne metakategorije (slogani, zgodbe in konkretni projekti, pozitivne lastnosti Ljubljane): Žetev intervjujev in Žetev iz kreativne kavarne in v MANIFEST ZELENA LJUBLJANA.Ker slika pove več od besed, si POGLEJ KRATEK FILM o 1. delavnici pozitivnega poizvedovanja / appreciative inquiry, ki je potekala 8.4.2016. In film z VTISI MLADIH iz 2. delavnica pozitivnega poizvedovanja / appreciative inquiry, ki je potekala 25.5.2016.Več o projektu.