POSTANI ČLAN

A. Sem že član in želim podaljšati članarino za 2018

Višina članarine v Društvu moderatorjev Slovenije znaša 22 EUR.

Vsi, ki ste že bili člani društva v letih 2015, 2016 ali 2017, za podaljšanje članstva zgolj nakažite članarino (obrazca, navedenega na dnu strani, ni potrebno izpolniti).
Če v tem trenutku niste prepričani, ali ste bili član v 2015, 2016 ali 2017, potem vendarle izpolnite obrazec (ki pa vas bo ob oddaji sam obvestil, da vaše podatke že imamo).

Podatki za nakazilo članarine: Društvo moderatorjev Slovenije, Vodnikova cesta 211, Ljubljana, IBAN SI56 0510 0801 4865 436 ;  ABANKA d.d.

Po plačilu članarine vam bomo na navedeni naslov poslali račun. V kolikor želite račun na podjetje, nam sporočite tudi ID za DDV ter ali ste zavezanec za DDV.

POZOR: z letom 2016 društvo ne posluje več z gotovino, zato je edina možnost plačila članstva preko zgoraj navedenega TRR.

B. Rad bi se včlanil v društvo – kaj naj naredim?

Veseli nas, da razmišljate o tem, da postanete član Društva moderatorjev Slovenije, uradnega člana IAF EMENA (International Association of Facilitators, Chapter Slovenia).

Kaj pridobite s članstvom:

  • brezplačen obisk rednih mesečnih srečanj društva, na katerih poteka interno izobraževanje in druženje članov;
  • dostop do internih članskih strani (tam objavljamo izobraževalna gradiva, zapisnike sej UO, gradiva za letni zbor ter druge teme in povabila, namenjena članom)
  • “Priročnik za moderatorje” avtoric Cirile Toplak in Vide Ogorelec v PDF-obliki;
  • možnost soustvarjanja programa društva;
  • brezplačen obisk letnega zbora s poldnevno izobraževalno delavnico;
  • možnost objave svojih referenc na spletni strani društva (ob izpolnjevanju profesionalnih kriterijev ter doplačilu);
  • popuste pri nekaterih izobraževanjih društva ali partnerskih organizacij doma in v tujini (poslovni model še preskušamo in razvijamo);
  • dobro družbo in navdih za življenje/delo;
  • občutek zadovoljstva, da s plačilom simbolične članarine pomagate pokriti stroške poslovanja društva, kot so računovodske in bančne storitve (večino dela pri vodenju društva pa še vedno opravimo prostovoljsko; tako bo tudi v prihodnje).

Kako: V društvo se včlanite tako, da izpolnite prijavni obrazec in plačate članarino. Vse podatke, ki nam jih boste zaupali v prijavnem obrazcu, bomo uporabljali izključno za vodenje članskih evidenc in za obveščanje o dogodkih društva.

Višina članarine v Društvu moderatorjev Slovenije znaša 22 EUR. Po oddani vpisni izjavi in plačilu članarine vam bomo na navedeni naslov poslali račun. V kolikor želite račun na podjetje, nam sporočite tudi ID za DDV ter ali ste zavezanec za DDV.

Podatki za nakazilo članarine: Društvo moderatorjev Slovenije, Vodnikova cesta 211, Ljubljana, IBAN SI56 0510 0801 4865 436   (T)   ABANKA d.d.

POZOR: z letom 2016 društvo ne posluje več z gotovino, zato je edina možnost plačila članstva preko zgoraj navedenega TRR.

Statut Društva moderatorjev 2015

Etični kodeks

PRIJAVNI OBRAZEC