Mesečna srečanja

Redna mesečna KLUBSKA SREČANJA ostajajo “trdno jedro« druženja praktikov in podpornikov moderiranja v Sloveniji, kjer odprto izmenjujemo znanje in izkušnje ter drug drugega spodbujamo k nenehni rasti. Klubska srečanja načeloma potekajo vsak drugi ponedeljek v mesecu – točni datumi so predstavljeni spodaj (večinoma v prostorih DANFOSS TRATA, LJUBLJANA, Ul. Jožeta Jame 16), potekajo pa od 18.30 do 21.30.

Za člane DMS so klubska srečanja brezplačna. Toplo povabljeni tudi drugi, ki vas tematika participativnosti in partnerstev kakor koli zanima (ali pa vas nagovori tema določenega srečanja). Vašega obiska bomo zelo veseli! Prvi obisk je brezplačen in popolnoma neobvezen; če pa želite prisostvovati tudi nadaljnjim srečanjem, vas prosimo, da vplačate simbolno članarino ter s tem pripomorete k razvoju društva. Več informacij na  info(at)drustvo-moderatorjev.si.

POMEMBNO: ker je vstop skupinski (s kartico), prosimo za točnost.

Društveni odprti dogodki so fotografirani, fotografije pa namenjene izključno za promocijske namene društva, tj. objavo na FB in spletni strani društva.

AKTUALNO:

KLUBSKO SREČANJE:

  • 12. 11. 2018: Metoda razjasnitvenega kroga; Vodi: Marjeta Novak, CPF
    Metoda razjasnitvenega kroga se uporablja že več kot 300 let za pomoč posamezniku v življenjskih dilemah. Manjši krog podpornikov fokusni osebi skozi voden proces pomaga slišati notranjega učitelja. Srečanje bo izkušenjsko.
    Metoda izhaja iz kvekerskega izročila, ki ga je za sodobni svet priredil Parker Palmer, vodja Centra za pogum in obnovo.Srečanje bo vodila mag. Marjeta Novak, CPF, ki se je za metodo usposabljala na škotski Ioni. Dobrodošli, da bodisi prinesete življenjsko dilemo ali se pridete urit v postavljanju razločevalnih vprašanj, pretanjenem poslušanju in vznikanju globlje modrosti.

    10. 12. 2018: Ledolomilci v skupinskem delu (srečanje v novoletnem duhu)

 

Vabilo k soustvarjanju mesečnih klubskih srečanj

Mesečna klubska srečanja Društva moderatorjev potekajo že 15 let. Z izmenjavo znanja in izkušenj so zakladnica novih orodij in idej, ki jih pri svojem delu lahko uporabljajo različni profili članov društva (trenerji, coachi, svetovalci in drugi, ki delajo z ljudmi). S svojim živim duhom skupnega učenja in raziskovanja predstavljajo domače ognjišče moderatorske skupnosti. Vabimo vas, da v varnem učnem okolju klubskega srečanja predstavite orodje ali metodo, ki je namenjena za vodenje skupinskega dela in spodbuja krepitev moderatorskih kompetenc. Lahko podelite že preizkušeno metodo ali pa v varnem okolju preizkusite novo. Poleg izkušnje vodenja klubskega srečanja lahko od kolegov pridobite dragoceno povratno informacijo. Vsi, ki vas sodelovanje zanima, pišite Nataliji (natalija@drustvo-moderatorjev.si ).