Mesečna srečanja

Redna mesečna KLUBSKA SREČANJA ostajajo “trdno jedro« druženja praktikov in podpornikov moderiranja v Sloveniji, kjer odprto izmenjujemo znanje in izkušnje ter drug drugega spodbujamo k nenehni rasti. Klubska srečanja načeloma potekajo vsak drugi ponedeljek v mesecu – točni datumi so predstavljeni spodaj (večinoma v prostorih DANFOSS TRATA, LJUBLJANA, Ul. Jožeta Jame 16), potekajo pa od 18.30 do 21.30.

Za člane DMS so klubska srečanja brezplačna. Toplo povabljeni tudi drugi, ki vas tematika participativnosti in partnerstev kakor koli zanima (ali pa vas nagovori tema določenega srečanja). Vašega obiska bomo zelo veseli! Prvi obisk je brezplačen in popolnoma neobvezen; če pa želite prisostvovati tudi nadaljnjim srečanjem, vas prosimo, da vplačate simbolno članarino ter s tem pripomorete k razvoju društva. Več informacij na  info(at)drustvo-moderatorjev.si.

POMEMBNO: ker je vstop skupinski (s kartico), prosimo za točnost.

 

AKTUALNO:

KLUBSKO SREČANJE:

  • Ponedeljek, 12. marca 2018: Biti prožen pod pritiski – kako lahko skladje uma in telesa okrepi vodjevo/moderatorjevo držo in prezenco?

Skladen um in telo lahko pomagata ponovno vzpostaviti osebni center v trenutkih »pritiska« (kompleksnosti, konflikta, stresa): s tem si človek povrne zmožnost uzreti »celo sliko« in širše potenciale. Pristop na tej delavnici bo ‘learning by doing’ (po metodologiji Leadership Embodiment), v ozračju sproščenosti in lahkotnosti. Udeleženci bodo pridobili orodja, ki so takoj prenosljiva v delovno in osebno okolje. Pridite in povabite še kolege/prijatelje! Srečanje bo v angleščini, s šepetanim prevodom po potrebi.

Maud Raber je francoska coachinja somatskega razvoja, ki mednarodno dela z vodji, podjetniki. Moderatorji, coachi in mediatorjI; s ciljem, da jim pomaga vzpostaviti stik s telesom in intuicijo, zato da v polnosti razvijejo svoje potenciale za večji učinek in prispevek svetu.

Čas in lokacija: 18.30 –  21.30, lokacija Danfoss Trata, Ul. Jožeta Jame 16, Ljubljana. Vstopnine ni.

  • 9. 4. 2018: Jezik grafičnega moderiranja – strukturna in vsebinska analiza. Vodi: dr. Peter Tancig.
  • 7. 5. 2018: Razvoj dialoških veščin skozi impro igre. Vodi: Jana Burger

 

Vabilo k soustvarjanju mesečnih klubskih srečanj

Mesečna klubska srečanja Društva moderatorjev potekajo že 15 let. Z izmenjavo znanja in izkušenj so zakladnica novih orodij in idej, ki jih pri svojem delu lahko uporabljajo različni profili članov društva (trenerji, coachi, svetovalci in drugi, ki delajo z ljudmi). S svojim živim duhom skupnega učenja in raziskovanja predstavljajo domače ognjišče moderatorske skupnosti. Vabimo vas, da v varnem učnem okolju klubskega srečanja predstavite orodje ali metodo, ki je namenjena za vodenje skupinskega dela in spodbuja krepitev moderatorskih kompetenc. Lahko podelite že preizkušeno metodo ali pa v varnem okolju preizkusite novo. Poleg izkušnje vodenja klubskega srečanja lahko od kolegov pridobite dragoceno povratno informacijo. Vsi, ki vas sodelovanje zanima, pišite Nataliji (natalija@drustvo-moderatorjev.si ).