Mesečna srečanja

Redna mesečna KLUBSKA SREČANJA ostajajo “trdno jedro« druženja praktikov in podpornikov moderiranja v Sloveniji, kjer odprto izmenjujemo znanje in izkušnje ter drug drugega spodbujamo k nenehni rasti. Klubska srečanja načeloma potekajo vsak drugi ponedeljek v mesecu – točni datumi so predstavljeni spodaj (večinoma v prostorih DANFOSS TRATA, LJUBLJANA, Ul. Jožeta Jame 16), potekajo pa od 18.30 do 21.30.

Za člane DMS so klubska srečanja brezplačna. Toplo povabljeni tudi drugi, ki vas tematika participativnosti in partnerstev kakor koli zanima (ali pa vas nagovori tema določenega srečanja). Vašega obiska bomo zelo veseli! Prvi obisk je brezplačen in popolnoma neobvezen; če pa želite prisostvovati tudi nadaljnjim srečanjem, vas prosimo, da vplačate simbolno letno članarino (22 EUR) ter s tem pripomorete k razvoju društva. Več informacij na  info(at)drustvo-moderatorjev.si.

Srečanja so zasnovana vključujoče in dinamično; zato si s seboj prinesite steklenko z vodo. Prigrizkov in osvežitev namreč ne nudimo (razen v redkih primerih).

POMEMBNO: ker je vstop skupinski (s kartico), prosimo za točnost.

Društveni odprti dogodki so fotografirani, fotografije pa namenjene izključno za promocijske namene društva, tj. objavo na FB in spletni strani društva.

AKTUALNO:

KLUBSKA SREČANJA:

  • 13. 6. 2020: Strokovno-družabno srečanje na odprtem za razvoj vizualizacijskih veščin (namesto mesečnega srečanja): Vodi: Mireille van Bremen. Predvidoma od 10.00 do 14.00.

Na inovativno zasnovanem vodenem skupinskem potepu po izbrani okolici (točna lokacija bo še določena) bomo:  

  • krepili ustvarjalnost in vizualizacijske veščine,
  • dobili ideje, kako te veščine nadalje gojiti v vsakdanji praksi,
  • (so)ustvarili vizualni slovarček, ki ga bomo lahko uporabljali pri moderatorskem delu,
  • krepili motivacijo za vizualno izražanje ter v igrivem duhu napolnili še naše skupnostno-ustvarjalne baterije.

Delavnico vodi Mireille van Bremen, nizozemska ilustratorka in grafična zapisovalka, trenerka & coach za vizualne komunikacije, ki v Sloveniji živi že od leta 2006.
Finačni prispevek bo simbolen; za pokritje materialnih stroškov delavnice.

julij, avgust – počitnice

  • 12. 10. 2020:Uporabna improvizacija v podporo participatornim procesom. Vodi: Ana Kyra Bekš.

Vabilo k soustvarjanju mesečnih klubskih srečanj

Mesečna klubska srečanja Društva moderatorjev potekajo že 15 let. Z izmenjavo znanja in izkušenj so zakladnica novih orodij in idej, ki jih pri svojem delu lahko uporabljajo različni profili članov društva (trenerji, coachi, svetovalci in drugi, ki delajo z ljudmi). S svojim živim duhom skupnega učenja in raziskovanja predstavljajo domače ognjišče moderatorske skupnosti. Vabimo vas, da v varnem učnem okolju klubskega srečanja predstavite orodje ali metodo, ki je namenjena za vodenje skupinskega dela in spodbuja krepitev moderatorskih kompetenc. Lahko podelite že preizkušeno metodo ali pa v varnem okolju preizkusite novo. Poleg izkušnje vodenja klubskega srečanja lahko od kolegov pridobite dragoceno povratno informacijo. Vsi, ki vas sodelovanje zanima, pišite Nataliji (natalija@drustvo-moderatorjev.si ).