Mesečna srečanja

Redna mesečna KLUBSKA SREČANJA ostajajo “trdno jedro« druženja praktikov in podpornikov moderiranja v Sloveniji, kjer odprto izmenjujemo znanje in izkušnje ter drug drugega spodbujamo k nenehni rasti. Klubska srečanja načeloma potekajo vsak drugi ponedeljek v mesecu – točni datumi so predstavljeni spodaj (večinoma v prostorih DANFOSS TRATA, LJUBLJANA, Ul. Jožeta Jame 16), potekajo pa od 18.30 do 21.30 (v živo; preko zooma so uro krajša).

Za člane DMS so klubska srečanja brezplačna. Toplo povabljeni tudi drugi, ki vas tematika participativnosti in partnerstev kakor koli zanima (ali pa vas nagovori tema določenega srečanja). Vašega obiska bomo zelo veseli! Prvi obisk je brezplačen in popolnoma neobvezen; če pa želite prisostvovati tudi nadaljnjim srečanjem, vas prosimo, da vplačate simbolno letno članarino (22 EUR) ter s tem pripomorete k razvoju društva. Več informacij na  info(at)drustvo-moderatorjev.si.

Srečanja so zasnovana vključujoče in dinamično; zato si s seboj prinesite steklenko z vodo. Prigrizkov in osvežitev namreč ne nudimo (razen v redkih primerih).

POMEMBNO: ker je vstop skupinski (s kartico), prosimo za točnost.

Društveni odprti dogodki so fotografirani, fotografije pa namenjene izključno za promocijske namene društva, tj. objavo na FB in spletni strani društva.

AKTUALNO:

KLUBSKA SREČANJA:

MAJSKO SREČANJE: Praznovanje 25. obletnice društva

28. maj 2022, zbiranje po 15.00, Kmetija Lukš, Ljubljana

Več informacij o programu objavimo kmalu. Predvideno je sproščeno druženje, praznovanje, večerni ogenj …

JUNIJSKO SREČANJE: Nazaj k naravi in ustvarjalnosti

23. junij 2022, 17.30 do 20.30 na Golovcu v Ljubljani

Na srečanju “Nazaj k naravi in ustvarjalnosti” boste udeleženci s podporo narave in ustvarjalnosti razmišljali o  svojem delu v zadnje pol leta. Izražanje na kreativen način je lahko zelo enostavno in preprosto. ‘Umetnost moramo spet približati odraslemu posamezniku, ki je pozabil, da je kot otrok naravno in kreativno deloval. Narava je v naši naravi, prav tako tudi ustvarjalnost,’ pravi Urška Pavlovič, ki bo srečanje vodila.

Srečanje bo v četrtek, 23. junija 2022, s pričetkom ob 17.30 pri križišču poti pri observatoriju na Golovcu (Ljubljana, Pot na Golovec 25, 46.04397059014124, 14.52782174404922). Do tu se lahko pripeljete z avtom ali pridete peš z ulice Hradetskega ali s Kodeljevega.

Oprema: udobna oblačila in obutev za prosti čas in lažji pohod. Po potrebi pijača. 

Zaradi izpostavljenosti srečanja vremenskim pogojem in s tem povezanih obvestil, prosimo, da se prijavite do 22. junija 2022. Prijava ni obvezna. Telefonska številka za nujne primere na dan aktivnosti je: 031 388 966. 

Vabljeni! 

Urška Pavlovič je mladinska delavka, umetnica in trenerka na področju neformalnega izobraževanja, ki pri svojem delu uporablja umetnost (od slikanja do gledališča), spodbuja k kreativnemu izražanju ter opozarja na pomembnost razvoja čustvene inteligence na osebnem in družbenem nivoju.

Vabilo k soustvarjanju mesečnih klubskih srečanj

Mesečna klubska srečanja Društva moderatorjev potekajo že 15 let. Z izmenjavo znanja in izkušenj so zakladnica novih orodij in idej, ki jih pri svojem delu lahko uporabljajo različni profili članov društva (trenerji, coachi, svetovalci in drugi, ki delajo z ljudmi). S svojim živim duhom skupnega učenja in raziskovanja predstavljajo domače ognjišče moderatorske skupnosti. Vabimo vas, da v varnem učnem okolju klubskega srečanja predstavite orodje ali metodo, ki je namenjena za vodenje skupinskega dela in spodbuja krepitev moderatorskih kompetenc. Lahko podelite že preizkušeno metodo ali pa v varnem okolju preizkusite novo. Poleg izkušnje vodenja klubskega srečanja lahko od kolegov pridobite dragoceno povratno informacijo. Vsi, ki vas sodelovanje zanima, pišite na info@drustvo-moderatorjev.si.