Mesečna srečanja

Redna mesečna KLUBSKA SREČANJA ostajajo “trdno jedro« druženja praktikov in podpornikov moderiranja v Sloveniji, kjer odprto izmenjujemo znanje in izkušnje ter drug drugega spodbujamo k nenehni rasti. Klubska srečanja načeloma potekajo vsak drugi ponedeljek v mesecu – točni datumi so predstavljeni spodaj (večinoma v prostorih DANFOSS TRATA, LJUBLJANA, Ul. Jožeta Jame 16), potekajo pa od 18.30 do 21.30.

Za člane DMS so klubska srečanja brezplačna. Toplo povabljeni tudi drugi, ki vas tematika participativnosti in partnerstev kakor koli zanima (ali pa vas nagovori tema določenega srečanja). Vašega obiska bomo zelo veseli! Prvi obisk je brezplačen in popolnoma neobvezen; če pa želite prisostvovati tudi nadaljnjim srečanjem, vas prosimo, da vplačate simbolno članarino ter s tem pripomorete k razvoju društva. Več informacij na  info(at)drustvo-moderatorjev.si.

POMEMBNO: ker je vstop skupinski (s kartico), prosimo za točnost.

Društveni odprti dogodki so fotografirani, fotografije pa namenjene izključno za promocijske namene društva, tj. objavo na FB in spletni strani društva.

AKTUALNO:

KLUBSKO SREČANJE:

  • 14.1.2019: Umetnost participativnega vodenja; Vodijo: Adrijana Strnad, Blanka Lasić, Miljenka Plazonić Bogdan, Petra Založnik. Če ste vsaj malo radovedni in vas zanima kaj je participativno vodenje in kako ga uporabiti pri svojem delu/v svoji organizaciji ali podjetju, ne zamudite čudovite priložnosti, da izveste nekaj več o tem.Umetnost participativnega vodenja je skupno ime za metode in pristope vodenja, ki obsegajo vse ravni, od osebne do sistemske. Pri tovrstnem pristopu vodenja delujemo na ravni osebne prakse, dialoga, moderatorstva in soustvarjanje novosti. Participativno vodenje se je izkazalo za zelo učinkovito, saj nam metode in pristopi ponujajo strukturo, ki pomaga prebuditi kolektivno modrost skupin vseh velikosti, vključiti različne poglede in stališča, spodbuditi participacijo in transformirati konflikte v kreativno sodelovanje.

    Dobrodošli na skupnem raziskovanju participativnega vodenja in predstavitvi 3-dnevnega treninga The Art of Participatory Leadership, ki bo 26 – 28 Februarja 2019 potekal na Hrvaškem (Terme Tuhelj).

Vabilo k soustvarjanju mesečnih klubskih srečanj

Mesečna klubska srečanja Društva moderatorjev potekajo že 15 let. Z izmenjavo znanja in izkušenj so zakladnica novih orodij in idej, ki jih pri svojem delu lahko uporabljajo različni profili članov društva (trenerji, coachi, svetovalci in drugi, ki delajo z ljudmi). S svojim živim duhom skupnega učenja in raziskovanja predstavljajo domače ognjišče moderatorske skupnosti. Vabimo vas, da v varnem učnem okolju klubskega srečanja predstavite orodje ali metodo, ki je namenjena za vodenje skupinskega dela in spodbuja krepitev moderatorskih kompetenc. Lahko podelite že preizkušeno metodo ali pa v varnem okolju preizkusite novo. Poleg izkušnje vodenja klubskega srečanja lahko od kolegov pridobite dragoceno povratno informacijo. Vsi, ki vas sodelovanje zanima, pišite Nataliji (natalija@drustvo-moderatorjev.si ).