DOGODKI

1. REDNA MESEČNA SREČANJA167

Klubska srečanja ostajajo “trdno jedro« druženja praktikov in podpornikov moderiranja v Sloveniji, kjer odprto izmenjujemo znanje in izkušnje ter drug drugega spodbujamo k nenehni rasti. Klubska srečanja so načrtovana za vsak drugi ponedeljek v mesecu – točne datume najdete v zavihku Mesečna srečanja, potekajo pa od 18.30 do 21.30, kadar so spletna, potekajo do 20.30. Več o srečanjih.

Nekaj srečanj izvedemo spletno, v živo pa se dobivamo v prostorih Danfoss Trata, Ljubljana, Ul. Jožeta Jame 16.

Člane vabimo, da predlagajo vsebine in aktivno sodelujejo pri izvajanju klubskih srečanj. Kontaktni osebi sta Polona Siter Drnovšek polona.siter@gmail.com in Petra Založnik petra.zaloznik@gmail.com.

 

2. IZOBRAŽEVANJA

Aktualno ponudbo izobraževalnih vsebin najdete na zavihku Aktualni dogodki.

 

3. SREČANJA PRAKTIKOV

Poskusno uvajamo novo aktivnost “Srečanja praktikov” kot prostor raziskovanja strokovnih vsebin. Skupine se organizirajo same in zato predlagamo sledeč proces izvedbe:

a) do 3. nedelje v mesecu v obrazec oddate svojo pobudo za vsebino, ki bi jo želeli raziskovati z ostalimi člani društva in predlagate datum in kraj srečanja; s tem dejanjem postanete pobudnik srečanja :),

b) v novičniku objavimo vse prejete pobude,

c) skupine se samoorganizirajo, se zgodijo ali pa tudi ne,

č) ko se srečanja zaključijo, pobudnik podeli glavna spoznanja skupine kot kratek prispevek za spletno stran društva in novičnik, lahko pa tudi še v kakšni drugi obliki, če želi.

Več informacij + oddaj pobudo za srečanje praktikov

Tukaj pa še razlaga v avdio obliki.

Foto utrinki z naših dogodkov