Mesečna srečanja

Redna mesečna KLUBSKA SREČANJA ostajajo “trdno jedro« druženja praktikov in podpornikov moderiranja v Sloveniji, kjer odprto izmenjujemo znanje in izkušnje ter drug drugega spodbujamo k nenehni rasti. Klubska srečanja načeloma potekajo vsak drugi ponedeljek v mesecu – točni datumi so predstavljeni spodaj (večinoma v prostorih DANFOSS TRATA, LJUBLJANA, Ul. Jožeta Jame 16), potekajo pa od 18.30 do 21.30 (v živo; preko zooma so uro krajša).

Za člane DMS so klubska srečanja brezplačna. Toplo povabljeni tudi drugi, ki vas tematika participativnosti in partnerstev kakor koli zanima (ali pa vas nagovori tema določenega srečanja). Vašega obiska bomo zelo veseli! Prvi obisk je brezplačen in popolnoma neobvezen; če pa želite prisostvovati tudi nadaljnjim srečanjem, vas prosimo, da vplačate simbolno letno članarino (22 EUR) ter s tem pripomorete k razvoju društva. Več informacij na  info(at)drustvo-moderatorjev.si.

Srečanja so zasnovana vključujoče in dinamično; zato si s seboj prinesite steklenko z vodo. Prigrizkov in osvežitev namreč ne nudimo (razen v redkih primerih).

POMEMBNO: ker je vstop skupinski (s kartico), prosimo za točnost.

Društveni odprti dogodki so fotografirani, fotografije pa namenjene izključno za promocijske namene društva, tj. objavo na FB in spletni strani društva.

Mesečno srečanje novembra: Kako LinkedIn uporabiti za ustvarjanje poslovnih priložnosti

Lepo vabljeni, da se nam v ponedeljek, 13. 11. 2023, ob 18.00 uri pridružite na novembrskem mesečnem srečanju, ki bo potekalo v prostorih Danfoss Trata (Ulica Jožeta Jame 16, 1210 Ljubljana – Šentvid).
 
Tokratno srečanje bo vodila Manca Korelc, srečanje pa nosi naslov Kako LinkedIn uporabiti za ustvarjanje poslovnih priložnosti. Na srečanju bomo spoznali, v čem je LinkedIn drugačen od drugih podobnih platform in pregledali ključne elemente učinkovite uporabe: kako optimizirati LinkedIn profil, kako graditi mrežo in kako se pravilno mrežiti, kaj so dobre prakse pisanja objav in kako izkoristiti objave drugih. Seveda bo čas tudi za vaša vprašanja in izzive.
 
Manca Korelc je od leta 2017 je v vlogi svetovalke za B2B podjetja, kako LinkedIn izkoristiti za kadrovanje in prodajo. V zadnjih 8 letih je izvedla več kot 560 predavanj in delavnic ter napisala prek sto člankov. Svoje ljubezni do pisanja in raziskovanja skritih kotičkov Slovenije je združila v nagrajen projekt Moja jezera, v katerem obiskuje vsa slovenska jezera. Je avtorica knjig LinkedIn by the Book, Jezera Slovenije in The Slovenia Lakes.
 
Na srečanje se prijavite na tej povezavi.

Dobrodošli, da se oglasite tudi, če želite gostiti mesečno srečanje na katero drugo tem. Mesečna srečanja so poligon za raziskovanje in skupno učenje.

Vabilo k soustvarjanju mesečnih klubskih srečanj

Mesečna klubska srečanja Društva moderatorjev potekajo že 15 let. Z izmenjavo znanja in izkušenj so zakladnica novih orodij in idej, ki jih pri svojem delu lahko uporabljajo različni profili članov društva (trenerji, coachi, svetovalci in drugi, ki delajo z ljudmi). S svojim živim duhom skupnega učenja in raziskovanja predstavljajo domače ognjišče moderatorske skupnosti. Vabimo vas, da v varnem učnem okolju klubskega srečanja predstavite orodje ali metodo, ki je namenjena za vodenje skupinskega dela in spodbuja krepitev moderatorskih kompetenc. Lahko podelite že preizkušeno metodo ali pa v varnem okolju preizkusite novo. Poleg izkušnje vodenja klubskega srečanja lahko od kolegov pridobite dragoceno povratno informacijo. Vsi, ki vas sodelovanje zanima, pišite na info@drustvo-moderatorjev.si.